Over 12Mprove

12Mprove is een adviesbureau ontstaan vanuit de samenwerking tussen de eigenaren en oprichters Remco Rovers en Frank Bossema. 12Mprove heeft jarenlange ervaring in succesvolle Lean trainingen en Lean verandertrajecten bij verschillende organisaties en bedrijfsonderdelen.

Lean advies, informatie en training

opleiding-312Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training in Lean en Scrum om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het structureel oplossen van de problemen waarbij we geloven in een pragmatische aanpak. Ons motto is om onze kennis te delen via praktische informatie. We volgen de actualiteiten en delen onze visie en ervaringen met jou via onze nieuwsbrief, social media, praktische whitepapers en checklists. Ben je meer geholpen met coaching, training of advies? Je bent van harte welkom op onze trainingslocatie.

Uiteraard kunnen wij ook resultaat boeken bij jou op de werkvloer of op een andere gewenste locatie. Individueel deelnemen, een advies op maat of training on the job, het is ons dagelijks werk; het is onze passie! Ons team van trainers en experts werkt dagelijks met bevlogenheid aan tevreden opdrachtgevers en maximaal resultaat. Onze deelnemers beoordelen ons niet voor niets met een gemiddeld cijfer 9,5! Bekijk onze prachtige reviews en referenties voor meer uitgebreide informatie.

Download onze brochure

Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van 12Mprove. Met meer informatie over onze unieke aanpak, wie we zijn en wat we doen. Maar vooral, wat wij voor jou kunnen betekenen!  Download de brochure 

brochure

Wilt u de beste Leantrainingen volgen voor uzelf of voor uw medewerkers?


Onze speerpunten

Kogi chia wolf Marfa, letterpress normcore bicycle rights


Internationaal geaccepteerde certificaten.

12Mprove is geaccrediteerd door het Lean Competency System. Het LCS is een kwaliteitssysteem met betrekking tot Lean Kennis opgezet door de Cardiff University.

Kennis en ervaring.

De trainers van 12Mprove hebben meer dan 2.000 deelnemers getraind bij verschillende organisaties.

Training modules voor verschillende behoeftes.

Van medewerker tot manager. Van een kennismakingsworkshop tot een managementtraining. De trainingen zijn altijd interactief met de juiste balans tussen denken, doen en fun.

Bevlogenheid.

De oprichters, Remco Rovers en Frank Bossema, zijn bevlogen in wat zij doen. En die bevlogenheid straalt uit naar alle trainingen.

Gratis Lean Kennismakingsworkshop

gratis-kennismakings-workshop Wil je ook weten welke waarde Lean voor jouw bedrijf kan hebben? Schrijf je dan vandaag nog in! Gratis workshop >

Contact