Black Belt Training

Na je Green Belt certificaat ben je voortvarend aan de slag gegaan met je opgedane Lean kennis. Nu wil je meer en ben je aan het nadenken over hoe je die zo gewilde Lean Black Belt certificering kunt gaan binnenslepen. Je wilt natuurlijk niet zo maar een Black Belt maar uiteraard ga je voor de  internationaal geaccepteerde Lean Competency System geaccrediteerde Black Belt en daarom kom je bij ons.

Deze Black Belt certificering bestaat uit een training, een examen en de uitvoering van een verbeteropdracht.

Ik wil graag meer informatie

Ik wil graag meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
empty

Houdt u niet van formulieren? U kan ook direct contact met ons opnemen

Kimberley Galenkamp

12Mprove | 12Mprove - Officemanager

De Lean Black Belt Training

De 4-daagse Lean Black Belt training is de volgende stap in jouw Lean-leerproces. De training helpt je om jouw Lean kennis en vaardigheden verder uit te breiden. Het gaat enerzijds dieper in op bekende instrumenten en principes en anderzijds leer je weer een flink aantal nieuwe concepten die jouw Lean rugzak verder vullen.

  • Hbo werk- denkniveau
  • Certificering Lean Green Belt vereist
  • Studiebelasting eigen tijd: 44 uur
  • Examen: 1 keer
  • Herexamen: 1 keer

De verbeteropdracht

Naast het volgen van de training voer je zelfstandig een verbeteropdracht uit. Tijdens de opdracht gebruik je jouw Lean kennis en vaardigheden om een structurele verbetering te realiseren op het gebied van klantwaarde, medewerkerwaarde en/of financiële waarde. Om in aanmerking te komen voor het certificaat heeft de opdracht een zogenaamde ‘verzilveringswaarde’ van € 100.000,-. De opdracht wordt besproken met en beoordeeld door een onafhankelijke beoordelaar.

Coaching

Om de slagingskans te vergroten bieden wij gerichte coaching aan. Dit doen we in de vorm van een zogenaamde ‘strippenkaart’ voor 5 coachingsuren. Deze uren plan je zelf in al naar gelang de behoefte en de voortgang. Tijdens de coaching lopen we samen, aan de hand van jouw A3, door de verbeteropdracht heen.

Het Black Belt certificaat, het bewijs van jouw kennis en kunde

Na het succesvol afronden van je examen ontvang je van ons het internationaal erkende Black Belt certificaat van het Lean Competency System. Het formele en internationaal gewaardeerde bewijs dat jij resultaten kunt verbeteren met behulp van Lean kennis en vaardigheden. Het certificaat dat je de erkenning geeft dat jij Lean kunt gebruiken om de effectiviteit en efficiëntie van organisaties duurzaam meer klantwaarde weet te leveren.

Wil je meer weten over de Black Belt Training of wil je je direct aanmelden?
Schrijf je dan hier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten?

Trainers

Frank Bossema

Partner 12Mprove Trainer & Examinator Lean Black Belts
Specialisaties: Lean Master Black Belt
Branche ervaring: IBM Beiersdorf Yamaha Motor Europe BSN Medical Nuon/Vattenfall en de Rabobank

Dave van der Weijde

Associate Trainer & Consultant
Specialisaties: Lean Black Belt Verandermanagement Human Resources
Branche ervaring: Bankwezen Financieledienstverlening Infra