Zoekpagina

Search icon

Resultaten voor:

Stakeholderanalyse en strategie; onmisbaar voor een succesvol verbetertraject

Leren hoe je stakeholders in kaart kan brengen en weten hoe je met ze om moet gaan met behulp van een simpel model? lees dan snel verder!

Kaizen, even lekker in problemen denken

De Kaizen methode, een manier om problemen duurzaam op te lossen. Ontdek hier hoe je dat kunt doen!

Visgraatdiagram, om van probleem naar oorzaak te gaan

Ontdek hoe een Visgraatdiagram jou helpt om breed te kijken naar een probleem en de mogelijke oorzaken te vinden.

Walter Kleinhout

In 2005 is Walter begonnen als commercieel intercedent bij een uitzendorganisatie. Daarna was hij bedrijfsleider bij een family entertainment center. En vervolgens heeft hij ruim acht jaar gewerkt als operationeel- en marketing manager bij de grootste speeltuin van Europa. Sinds februari 2021 richt Walter zich op de online marketingactiviteiten van 12Mprove. Door zijn brede ervaring […]

Gebruik een SIPOC als start voor een proces verbetering

Ontdek hoe je een SIPOC gebruikt om een proces visueel inzichtelijk te maken op hoofdlijnen. Een goede kapstok voor procesverbetering!

Standard Operation Procedure (SOP): geen garantie voor standaard werken

Alleen het schrijven of opstellen van een werkwijze (SOP) is niet genoeg voor standaard werken! Voorkom deze valkuil!

Wat is LCS? Uitleg + voordelen voor organisatie en medewerkers

LCS staat voor Lean Competency System. Ontdek de voordelen van dit raamwerk voor organisaties en medewerkers die continu willen verbeteren.

Realiseer je doelen met behulp van een OGSM

OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies en Measures. Lees hoe je hiermee op één A4 een duidelijk, overzichtelijk businessplan maakt.

Wat is Kanban? Leer hoe Kanban je kan helpen!

Maak kennis met Kanban, een erg krachtige methode om het werk te organiseren, voorraad te managen en overzicht te houden.

Aanmelden klantarena

Nogmaals van harte gefeliciteerd met succesvol afronden van jouw training!Help jij ons om continu te verbeteren?We zijn erg benieuwd hoe je onze training hebt ervaren. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan één van onze online klantarena’s. Deze organiseren we meerdere keren per jaar om van te leren en om te kunnen […]

Wat is Lean?

Bij Lean gaat het niet om harder werken, maar om slimmer werken. Dat doen we door de juiste dingen te doen, op de juiste manier en binnen een cultuur van continu verbeteren.

Lean Black Belt Alumni contactgegevens

Beste Black Belter,Op 25 november organiseren wij het 12Mprove Learning Event. En daarvoor willen wij jou graag een bijzonder aanbod sturen, exclusief en alléén voor Black Belters.Mogen wij je daarom wat aanvullende gegevens vragen? Alvast bedankt!Burgemeester Stramanweg 105Gebouw Parijs1101 AA Amsterdaminfo@12mprove.nl085-3037105