Lean Learning Event

14 november 2019 | vanaf € 129,- incl. btw

 

Het Lean Learning Event van 12Mprove kent een jarenlange traditie op het gebied van kennis delen. Zo ook in 2019, het Lean Learning Event 2019 wordt een openbaring voor jou als Lean Belt, continu verbeteraar, leidinggevende of directeur.
We staan stil bij één van de grootste uitdagingen waar organisaties voor staan.Leiderschap in verandering, LEAN leiderschap.

Een andere mindset, een ander gedragspatroon

Als Lean leider binnen een veranderende organisatie weet je dat de toekomst een andere mindset vraagt van alle medewerkers.
Er is ander gedrag nodig om ontwikkelingen intern en extern te lijf te gaan. Een andere aanpak is om mensen duurzaam ander gedrag te laten vertonen, zodat de juiste cultuur ontstaat.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Wat werkt wel en wat werkt niet om gedrag van mensen te veranderen? Hoe beïnvloed je op de juiste manier?

Het doel van het Lean Learning Event is om iedereen die te maken heeft met continu verbeteren en leiderschap binnen een organisatie te motiveren, inspireren en informeren, zodat ze stappen kunnen maken in actuele uitdagingen.

Remco Claassen neemt je mee

Trainer, schrijver en een van de meest gevraagde sprekers in het bedrijfsleven, Remco Claassen neemt je mee in de wereld van Lean Leiderschap. Op een entertainende en interactieve manier leert hij je wat er wordt gevraagd van Lean Leiders en hoe hier mee om te gaan.

Daarnaast ga je in gesprek met andere aanwezigen. Zo leer je elkaars uitdagingen en oplossingen kennen. Remco Claassen zal dit gesprek op geheel eigen wijze leiden.

Je keert gegarandeerd vol energie, inspiratie en tal van nieuwe ideeën terug naar je werk!

Informatie

Wat

Wanneer

Waar

Hoe laat

12Mprove Lean Learning Event

14 november 2019

Carlton President Hotel, Utrecht

15:30 tot 21:00 u

Gasten

Alumni 12Mprove

Inschrijven voor 1 oktober

€ 179,-

€ 159,-

€ 129,-

Wat 12Mprove Lean Learning Event

Wanneer 14 november 2019

Waar Carlton President Hotel, Utrecht

Hoe laat 15:30 tot 21:00 u

Alumni 12Mprove € 159,-

Inschrijven voor 1 oktober € 129,-

Over Remco Claassen

Remco is een uitzonderlijk energieke performer en trainer, het beste te beschrijven als een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen – met een gave voor humorrijke confrontatie. Hij is een rebelse coach en auteur van diverse bestsellers die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Al jaren trekt Remco volle zalen en is in staat zijn publiek meer dan twaalf uur op het puntje van hun stoel te houden.

Een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen

Best beoordeelde kenniskliko

Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al jaren op een rij de best beoordeelde trainer, mede door zijn markante stijl. Remco is een humorvolle, ietwat botte kenniskliko die de boel graag op scherp zet. Op een verrassende manier weet hij zijn publiek aan te zetten tot verandering. Remco laat zich graag inspireren door onder andere Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniel Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey.

Meer dan 290 professionals gingen je al voor

Doe mee aan dit inspirerende Lean Learning Event