Learning Event 2021

Save the date: 25 november

Ook zin om weer live bij elkaar te komen? En behoefte aan nieuwe inspiratie en positieve energie? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Het Learning Event van 12Mprove kent een jarenlange traditie op het gebied van kennis delen. En op 25 november 2021 gaan wij dat weer doen. Dit wil je niet missen dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Thema: Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.

Quote: Wayne Dyer

Speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met continu verbeteren organiseert 12Mprove dit jaar een event dat inspireert en je aan het denken zet.

Niemand minder dan Victor Mids en Jan van Setten nemen ons mee in de verandering van onze manier van kijken naar wat we zien, problemen die we tegenkomen en oplossingen die we bedenken. Daarnaast zullen er verschillende Learning Nuggets aan bod komen en is er de mogelijkheid om te netwerken met andere Lean denkers en doeners.

Sprekers tijdens dit event

Victor mids masker

Victor Mids

Illusionist en arts. Bekend van het tv-programma en zijn boek Mindf*ck, waarin hij onverklaarbare illusies toont. De kijker en lezer krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes.

Jan van Setten

Jan van Setten

Veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzicht en inspiratie op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering.

Meer volgt…

Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten?
Blijf op de hoogte >

Programma

De voorbereidingen zijn gestart. Wat wij alvast kunnen verklappen is dat er ook wordt gezorgd voor de nodige versnaperingen.

Voor wie is het event?

Dit event is niet alleen interessant voor mensen die al een Lean belt op zak hebben. Ook als je dit (nog) niet hebt en wel de motivatie en interesse om continu te verbeteren zal dit voor jou een bron van inspiratie zijn.

Zorg dat je onze aanbieding niet misloopt!

Binnenkort zal de ticketverkoop van start gaan. Snelle beslissers profiteren dan van een scherpe early-bird korting! Extra voordelige tickets zullen slechts tijdelijk en in beperkte aantallen beschikbaar zijn. Dus wil jij als eerste een seintje krijgen als de aanbieding live gaat? Laat dan je gegevens achter.

Sfeerimpressie

Bekijk de beelden van de vorige editie. Proef de sfeer en hoor hoe anderen dit event hebben ervaren.

Send this to a friend