12Mprove
Learning Event 2021

“A wide view broadens the mind”

Save the date: 25 november

12Mprove kijkt weer uit – nu het weer langzaam aan mag en kan – naar live contact met gelijkgestemden, om inspiratie op te doen en kennis te delen rondom veranderen en continu verbeteren.

Ons jaarlijkse 12mprove Learning Event kan weer plaatsvinden en wij nodigen jou dan ook meer dan van harte uit om erbij aanwezig te zijn. Immers: A wide view broadens the mind!

We hebben een te gek, inspirerend programma dat je huiswaarts laat gaan met stof tot nadenken. What do you 12mprove?

Natuurlijk volgen we de versoepelingen rondom COVID-19 op de voet en nemen alle RIVM richtlijnen mee in onze opzet. Het programma duurt van 15.30 (inloop) tot 18.30 uur, maar we hopen natuurlijk van harte dat je daarna nog even blijft om even gezellig live na kletsen onder het genot van een hapje en drankje!

Wij kijken naar jou uit! Ben je erbij? Early Bird tickets zijn nu beperkt verkrijgbaar!

Meer informatie over het programma, de centraal in Nederland gelegen locatie en de inspirerende sprekers volgt, dus houd deze site in de gaten.

Wat je kunt verwachten? Lees verder!

Spreker Jan van Setten

Spreker: Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie.

Meer volgt…

Hoewel Jan van Setten al voldoende reden is om bij het event aanwezig te zijn kun je van ons nog meer verwachten. Wie of wat dat precies is blijft nog even een verrassing, houd deze pagina en onze socials in de gaten voor meer nieuws!

Voor wie is het event?

Dit event is niet alleen interessant voor mensen die al een Lean belt op zak hebben. Ook als je dit (nog) niet hebt en wel de motivatie en interesse om continu te verbeteren zal dit voor jou een bron van inspiratie zijn.

Sfeerimpressie

Bekijk de beelden van de vorige editie. Proef de sfeer en hoor hoe anderen dit event hebben ervaren.

Prijzen en tickets

Standaard prijs: € 295 per persoon

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveer jouw plekje, voor het te laat is!

Early bird actie

Bestel jouw tickets voor 15 september met 20% korting!

Van € 295 voor slechts € 235

Alumni korting

Een speciaal tarief, speciaal voor alumni van 12Mprove die minimaal een Lean Yellow Belt certificaat hebben.

Van € 295 voor slechts € 229

Send this to a friend