Ik wil graag meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
empty

U kunt ook direct contact met ons opnemen

Sharon Wassenbergh

12Mprove | 12Mprove - Officemanager

Online Trainingen

Hier vindt u ons online trainingsaanbod.

Online White Belt Training

Individueel

De Online White Belt training van 12Mprove is uitermate geschikt voor iedereen die in zijn eigen tijd kennis wil maken met de basis van Lean.

49,-
Niveau 1
Link naar training

Online Lean Yellow Belt Training

Individueel

De Online Yellow Belt training van 12Mprove is een ideale training voor iedereen die online alles over de verschillende Lean instrumenten wil leren.

279,-
Niveau 1
Link naar training

Online Lean Green Belt training

Individueel

Wil je leren Lean verandering succesvol te begeleiden? Volg dan de Online Green Belt training.

1295,-
Niveau 2
Link naar training

Prioriteren

Individueel

Wil jij meer grip krijgen op wat jij of je team als volgende klus gaat oppakken? Wordt beter in het stellen van de juiste prioriteiten en focus op het leveren van de meeste klantwaarde

49,-
Niveau 1
Link naar training
Online

Doelgerichte meeting

Individueel

Wil jij af van die meetings waarin elke keer hetzelfde wordt besproken? Waarin je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt. Deze e-learing helpt jou hierin verandering te brengen.

49,-
Niveau 1
Link naar training

Efficiënte werkplek

Individueel

Hoe creëer je met elkaar de ideale (digitale) werkplek?

Door het gebruik van 5S! Een bewezen Lean tool die er voor zorgt dat je werkplek efficiënt is ingericht en blijft!

49,-
Niveau 1
Link naar training

Verbeteringen realiseren met behulp van A3

Individueel

Zorg ervoor dat verbetertrajecten gestructureerd en effectief verlopen met behulp van A3.

49,-
Niveau 1
Link naar training

Problemen duurzaam oplossen met Kaizen

Individueel

Los problemen blijvend op door middel van de juiste aanpak: met Kaizen!

49,-
Niveau 1
Link naar training

Behaal je jaardoelen met de OGSM

Individueel

Krijg grip op de jaardoelen en behaal ze met de OGSM (Objectives, Goals, Strategies en Measures).

49,-
Niveau 1
Link naar training

Het geheim van de waardestroom

Individueel

Ontdek hoe je ècht verbeterkansen in een proces gaat zien en een roadmap voor je verbeterstrategie kunt bepalen.

49,-
Niveau 1
Link naar training
Agile & Scrum

Het geheim van het optimale team

Individueel

Ontdek tijdens deze e-learning hoe je jouw eigen talent en dat van een ander kunt inzetten een succesvol team op te zetten.

49,-
Niveau 1
Link naar training
Online

Presenteren met impact

Individueel

Ga jij binnenkort een presentatie geven? Volg onze e-learning presenteren met impact en wees ervan verzekerd dat jouw presentatie succesvol verloopt.

49,-
Niveau 1
Link naar training
Online

Teamprestatie naar hoger niveau

Individueel

Wil je jouw teamprestatie naar een hoger niveau brengen? Deze e-learning leert je alles over de prestatiedialoog. Ontdek nu wat dit voor jouw team kan doen.

49,-
Niveau 1
Link naar training
Agile & Scrum

Online Agile & Scrum kennismaking

Individueel

Maak nu online kennis met Agile & Scrum via onze kennismakingssessie en ontdek of Agile jouw organisatie kan helpen sneller klantwaarde te leveren.

49,-
Niveau 1
Link naar training

Onze klanten aan het woord

9.5

Score voor 12Mprove | Lean… na 186 ervaringen.

  • "Deze training heeft mij veel energie gegeven om lean toe te passen binnen mijn organisatie. De voorbereiding met video's vond ik heel prettig. De theorie werd goed afgewisseld met praten over de praktijk en oefeningen met andere deelnemers. Vooral het delen van uitdagingen en inzichten van anderen hebben we veel inzicht gegeven. De trainers vulden aan met de theorie waardoor ik deze training als heel waardevol heb ervaren. "
  • "Een zeer inspirerende training met een prima afwisseling in theorie en praktijk gegeven door zeer deskundige trainers. De online leeromgeving is erg fijn. Met name het eerste blok die voornamelijk bestaat uit filmpjes. De dagen vlogen voorbij geen minuut verveeld. Mocht je twijfelen gewoon doen! "
  • "Leuke interactieve manier om Lean te leren, met als tip om niet met het hele bedrijf tegelijkertijd te gaan, maar juist te leren van andere branches en hierdoor meer diversiteit aan praktijkervaringen naar voren te laten komen. Het niveau is goed te doen, de toets was eigenlijk best simpel. Ik denk ook dat de theorie niet erg lastig is voor de gemiddelde persoon, de complexiteit zit hem in het toepassen. Wat kan beter? Begeleiders putten veel voorbeelden uit ervaringen in hun eigen branche (bank en hotellerie). Hier was meer variatie in mogelijk, specifieke branches werken niet voor iedereen. Ik zou meer putten uit voorbeelden van (vorige) cursisten. Locatie was geweldig, lekker eten, mooie ruimte en mooie omgeving. Zeer gastvrije hostesses. "
  • "De Lean methodiek wordt heel helder uitgelegd en er is veel ruimte voor het delen van praktijkervaringen waardoor het echt gaat leven en het leereffect verdubbeld wordt. Zeer inspirerende facilitators Jacco & Georgette! Prima locatie, uitstekende catering! Binnen 4 dagen zit Lean in de bloedbaan! Goede website met ondersteunend lesmateriaal."
  • "Coen Brouwer gaf op een hele fijne manier training. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de driedaagse cursus en neem er veel van mee in mijn werk. De afwisseling tussen theorie en oefeningen op alle dagen hield de energie er goed in bij de hele groep. Samen met Pieter wist Coen echt goed zijn enthousiasme over te brengen en ik zou graag meer trainingen volgen onder zijn begeleiding!"
  • "Ik heb fijne trainingen gehad, met veel verrassingen. Wat voor mij erg goed werkte, was enerzijds de hoge professionaliteit en gedrevenheid van de trainers en anderzijds de luchtigheid waarmee het werd gebracht! De lol tussendoor, de energizers, de muziekjes, terwijl we tussendoor heel hard werkten met z’n allen. Voor mij was dat precies de juiste balans. Dank voor een leuke tijd en de kennis die jullie hebben overgebracht!"
  • "Deze training heeft onze traineegroep veel tools geboden om een vliegende start te maken binnen de organisatie. Coen weet dingen duidelijk uit te leggen aan de hand van leuke praktijkvoorbeelden. Daarnaast was het erg fijn om tijdens de training direct te kunnen oefenen met de tools. Dit maakt het makkelijker om de tools ook in je werk uit te proberen. "
  • "Trainer beschikte over grote mate van praktische alswel theoretische kennis. Door de methoden in de praktijk te duiden werd het enorm behapbaar. Inspirerend zelfs. Het allermooist en meest leerzaam vond ik de interactieve simulaties waar het Lean denken centraal stond. Op een geheel gemakkelijke manier kon je het Lean denken eigen maken. "
  • "Inhoud: leuk gebracht met erg leerzame opdrachten; praktijkgericht Niveau: prima. Ik heb me niet verveeld. We werden uitgedaagd om zelf eerst over vraagstukken na te denken. Trainer: aanrader. Erg enthousiast op een meeslepende manier."
  • "Super goed uitgedacht en doordachte training. Bij volgen van de training, weet je aan het eind van de training zeker meer over het lean-systeem op een professionele manier! Alle onderdelen van het leansysteem komen aan te pas."
Deel je ervaring

The feedback company