Online Lean White Belt Training

De Online White Belt training van 12Mprove is uitermate geschikt voor iedereen die in zijn eigen tijd kennis wil maken met de basis van Lean.

Wat leer je tijdens de Online White Belt training?

In deze training wordt je interactief meegenomen in de basis van het wereldwijde Lean gedachtegoed. Je gaat begrijpen waar het in essentie om draait bij het continu verbeteren en je wordt je bewust van verspillingen en verbeterpotentieel op je eigen werkplek, afdeling en organisatie. Het Lean Systeem en de Lean Principes laten je zien wat ervoor nodig is om écht duurzaam te gaan verbeteren in je organisatie. Na deze training ben je bekend met de basis termen en begrippen in Lean en ben je in staat om dezelfde ‘verbetertaal’ te spreken. Kortom, de eerste stap om de kracht van Lean en continu verbeteren te gaan ontdekken.

Voor wie is de Online White Belt training?

Heb je van Lean gehoord en ben je benieuwd waar het om gaat? Wil je eerst even op je gemak zelf kennismaken met het gedachtegoed? . De Online White Belt Training past jou ook als je daarna je kennis wilt verbreden met de Online Yellow Belt Training om echt een bijdrage te gaan leveren aan de resultaten van je organisatie. De Online White Belt training doe je waar en wanneer het jou uitkomt, op smartphone, tablet of PC.

Waarom de Online White Belt training?

De training is ontwikkeld aan de hand van de principes van Lean: ‘de klant centraal’. Dat betekent streven naar een optimale leerervaring met een maximaal resultaat. Zo wordt er gebruik gemaakt van moderne didactische principes gericht op gedragsverandering. Uiteindelijk gaat het erom duurzame verandering tot stand te brengen en dat heeft alles te maken met gedrag. Door de training wordt je aan het denken gezet over wat je nu doet en hoe het met de principes van Lean nog veel beter kan.

Wat kan ik verwachten van de Online White Belt training?

  1. De training sluit aan bij de praktijk van alledag
  2. De videocolleges bieden duidelijke uitleg
  3. De cases en bijbehorende toetsvragen zorgen dat u de stof écht gaat begrijpen
  4. Mbo+ werk- denkniveau
  5. Studiebelasting eigen tijd: ca. 1 uur
  6. Geen examen nodig
  7. Certificaat van deelname automatisch na afronding online training

Schrijf je vandaag in om deel te nemen aan de Online White Belt Training.

5 redenen om voor 12Mprove te kiezen

Trainingen direct toepasbaar in de praktijk

Zeer ervaren trainers en coaches

Interactieve trainingen

Veel persoonlijke aandacht

Klantbeoordeling van 9,5

Wat zeggen onze klanten?