Ik wil graag meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
empty

U kunt ook direct contact met ons opnemen

Sharon Wassenbergh

12Mprove | 12Mprove - Officemanager

Skills

Hier vindt u ons trainingsaanbod op het gebied van skills

Skills

Leadership training

Individueel of groepen

Leer hoe jij een “extraordinary leader” kunt worden in deze 2 daagse klassikale training met E-learning vooraf.

995,-
Niveau 2
Link naar training
E-learning

Leadership E-learning

Individueel

Wil jij je ontwikkelen als een “extraordinary leader”? Deze E-learning helpt je daarbij.

395,-
Niveau 2
Link naar training
Skills

MBTI training

Individueel of groepen

De MBTI training leert je diepgaand inzicht in jouw eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen verkrijgen.

995,-
Niveau 2
Link naar training
E-learning

Doelgerichte meeting

Individueel

Wil jij af van die meetings waarin elke keer hetzelfde wordt besproken? Waarin je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt. Deze e-learing helpt jou hierin verandering te brengen.

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Kata in de praktijk: verbeteren als automatisme

Individueel

Kata is het onzichtbare deel van het Lean systeem dat voor continue verbetering zorgt. Kata is de routine van oefenen en leren hoe je doelen bereikt!

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Klantwaarde realiseren

Individueel

Met deze e-learning gaan we in op het belang van het in kaart brengen van de klantwaarde en nemen we enkele technieken door waarmee je de klantwaarde kunt achterhalen.

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Presenteren met impact

Individueel

Ga jij binnenkort een presentatie geven? Volg onze e-learning presenteren met impact en wees ervan verzekerd dat jouw presentatie succesvol verloopt.

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Teamprestatie naar hoger niveau

Individueel

Wil je jouw teamprestatie naar een hoger niveau brengen? Deze e-learning leert je alles over de prestatiedialoog. Ontdek nu wat dit voor jouw team kan doen.

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Time Management

Individueel

Worstel je met het afkrijgen van je taken? Wordt je To do list maar niet kleiner? Heb je aan het einde van de werkdag het gevoel dat je druk was maar niet zo goed weet waarmee?
In deze e-learning leren we je slim om te gaan met je beschikbare tijd en de taken die je hebt te doen

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

Verbeter je samenwerking d.m.v. goede feedback

Individueel

In deze e-learning leer je feedback te geven op een constructieve manier zodanig dat het de samenwerking ten goede komt op weg naar continu verbeteren.

49,-
Niveau 1
Link naar training
E-learning

MBTI Persoonlijkheidstypen

Individueel

Met de inzichten uit deze E-learning kun je beter geïnformeerde beslissingen nemen, beter met anderen samenwerken, communiceren en sterkere relaties opbouwen, allemaal gebaseerd op de kenmerken van jouw persoonlijkheid.

49,-
Niveau 1
Link naar training

Onze klanten aan het woord

9.5

Score voor 12Mprove | Lean… na 186 ervaringen.

  • "Deze training heeft mij veel energie gegeven om lean toe te passen binnen mijn organisatie. De voorbereiding met video's vond ik heel prettig. De theorie werd goed afgewisseld met praten over de praktijk en oefeningen met andere deelnemers. Vooral het delen van uitdagingen en inzichten van anderen hebben we veel inzicht gegeven. De trainers vulden aan met de theorie waardoor ik deze training als heel waardevol heb ervaren. "
  • "Een zeer inspirerende training met een prima afwisseling in theorie en praktijk gegeven door zeer deskundige trainers. De online leeromgeving is erg fijn. Met name het eerste blok die voornamelijk bestaat uit filmpjes. De dagen vlogen voorbij geen minuut verveeld. Mocht je twijfelen gewoon doen! "
  • "Leuke interactieve manier om Lean te leren, met als tip om niet met het hele bedrijf tegelijkertijd te gaan, maar juist te leren van andere branches en hierdoor meer diversiteit aan praktijkervaringen naar voren te laten komen. Het niveau is goed te doen, de toets was eigenlijk best simpel. Ik denk ook dat de theorie niet erg lastig is voor de gemiddelde persoon, de complexiteit zit hem in het toepassen. Wat kan beter? Begeleiders putten veel voorbeelden uit ervaringen in hun eigen branche (bank en hotellerie). Hier was meer variatie in mogelijk, specifieke branches werken niet voor iedereen. Ik zou meer putten uit voorbeelden van (vorige) cursisten. Locatie was geweldig, lekker eten, mooie ruimte en mooie omgeving. Zeer gastvrije hostesses. "
  • "De Lean methodiek wordt heel helder uitgelegd en er is veel ruimte voor het delen van praktijkervaringen waardoor het echt gaat leven en het leereffect verdubbeld wordt. Zeer inspirerende facilitators Jacco & Georgette! Prima locatie, uitstekende catering! Binnen 4 dagen zit Lean in de bloedbaan! Goede website met ondersteunend lesmateriaal."
  • "Coen Brouwer gaf op een hele fijne manier training. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de driedaagse cursus en neem er veel van mee in mijn werk. De afwisseling tussen theorie en oefeningen op alle dagen hield de energie er goed in bij de hele groep. Samen met Pieter wist Coen echt goed zijn enthousiasme over te brengen en ik zou graag meer trainingen volgen onder zijn begeleiding!"
  • "Ik heb fijne trainingen gehad, met veel verrassingen. Wat voor mij erg goed werkte, was enerzijds de hoge professionaliteit en gedrevenheid van de trainers en anderzijds de luchtigheid waarmee het werd gebracht! De lol tussendoor, de energizers, de muziekjes, terwijl we tussendoor heel hard werkten met z’n allen. Voor mij was dat precies de juiste balans. Dank voor een leuke tijd en de kennis die jullie hebben overgebracht!"
  • "Deze training heeft onze traineegroep veel tools geboden om een vliegende start te maken binnen de organisatie. Coen weet dingen duidelijk uit te leggen aan de hand van leuke praktijkvoorbeelden. Daarnaast was het erg fijn om tijdens de training direct te kunnen oefenen met de tools. Dit maakt het makkelijker om de tools ook in je werk uit te proberen. "
  • "Trainer beschikte over grote mate van praktische alswel theoretische kennis. Door de methoden in de praktijk te duiden werd het enorm behapbaar. Inspirerend zelfs. Het allermooist en meest leerzaam vond ik de interactieve simulaties waar het Lean denken centraal stond. Op een geheel gemakkelijke manier kon je het Lean denken eigen maken. "
  • "Inhoud: leuk gebracht met erg leerzame opdrachten; praktijkgericht Niveau: prima. Ik heb me niet verveeld. We werden uitgedaagd om zelf eerst over vraagstukken na te denken. Trainer: aanrader. Erg enthousiast op een meeslepende manier."
  • "Super goed uitgedacht en doordachte training. Bij volgen van de training, weet je aan het eind van de training zeker meer over het lean-systeem op een professionele manier! Alle onderdelen van het leansysteem komen aan te pas."
Deel je ervaring

The feedback company