Online Lean Yellow Belt Training

De Online Yellow Belt training van 12Mprove is een ideale training voor iedereen die online alles over de verschillende Lean instrumenten wil leren. Verder ontdek je precies hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie om duurzame verbetering tot stand te brengen.

Wat leer je tijdens de Online Yellow Belt Training?

De Online Yellow Belt Training is de theoretische versie van de Green Belt Training. Je leert hoe je Lean instrumenten kunt toepassen. Hoe kun je een organisatie verbeteren en hoe veranker je die verbeteringen, zodat er duurzaam verbeterd wordt? Deze online training is ook in het Engels beschikbaar.

Voor wie is de Online Yellow Belt Training?

Ben je een manager of professional en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de resultaten van de organisatie? Dan is de Online Yellow Belt Training iets voor jou. De Online Yellow Belt Training past jou ook als je kennis wilt maken met de Lean methodiek en is de ingangseis voor de Green of Black Belt training. De Online Yellow Belt Training doe je waar en wanneer het jou uitkomt, op smartphone, tablet of PC.

Waarom de Online Yellow Belt Training?

De training is ontwikkeld aan de hand van de principes van Lean: ‘de klant centraal’. Dat betekent streven naar een optimale leerervaring met een maximaal resultaat. Zo wordt er gebruik gemaakt van moderne didactische principes gericht op gedragsverandering. Uiteindelijk gaat het erom duurzame verandering tot stand te brengen en dat heeft alles te maken met gedrag. Door de training wordt je aan het denken gezet over wat je nu doet en hoe het met de principes van Lean nog veel beter kan.

Wat kan ik verwachten van de Online Yellow Belt Training?

  1. De training sluit aan bij de praktijk van alledag
  2. De videocolleges bieden duidelijke uitleg
  3. De cases en bijbehorende toetsvragen zorgen dat u de stof écht gaat begrijpen
  4. Mbo+ werk- denkniveau
  5. Studiebelasting eigen tijd: 3.5 uur
  6. Examen: 1 keer
  7. Herexamen: 1 keer op aanvraag

Wil je meer weten over de Online Yellow Belt Training of wil je je direct aanmelden?
Schrijf je dan hier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

5 redenen om voor 12Mprove te kiezen

Trainingen direct toepasbaar in de praktijk

Zeer ervaren trainers en coaches

Interactieve trainingen

Veel persoonlijke aandacht

Klantbeoordeling van 9,5

Wat zeggen onze klanten?