training scrum framework

Scrum Master training

Laat projecten slagen! Leer dit door Scrum toe te passen.

10 jaar

Toonaangevend trainingsbureau

7.500+

Deelnemers getraind

9,5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gemiddelde beoordeling
Flip sprint backlog scrum

Waarom Scrum toepassen?

Je hebt gemerkt dat bij verschillende projecten het eindresultaat nèt niet is wat de klant voor ogen had. Of dat de projecten meer tijd en geld kosten dan vooraf bedacht. Je collega’s doen het project bovenop de dagelijkse werkzaamheden en zijn niet goed beschikbaar. 

Het gevolg; vertraging, stroperigheid en demotivatie. Wij weten als geen ander hoe frustrerend dat kan zijn. We hebben ook die ervaring opgedaan. En we hebben ervaring met Agile werken. De oplossing wat ons betreft om dit allemaal te voorkomen. En dat willen we graag met je delen.

Wij hebben ervaring met het opzetten van Scrumteams, en hebben deelgenomen in verschillende rollen. We hebben al honderden mensen Agile geschoold. We zagen projecten wel slagen, de motivatie groeien, tevreden eindgebruikers en wendbare organisaties. En dat gunnen we jou en jouw collega's ook!

Trainer

Waarom een Scrum Master training?

Wil jij graag als Scrum Master aan de slag of willen jullie als team Scrum beter begrijpen, zodat jullie het succesvol kunnen toepassen in de organisatie? Ook als je niet in een IT omgeving werkt leren wij je graag hoe je Scrum in jouw organisatie kunt inzetten om projecten te laten slagen.


De Scrum Master training past bij jou als:

  •  Je jouw projecten vaker wilt laten slagen en/of dit wilt doen met een gemotiveerd team.
  • Je al ervaring hebt en bent gestart met Agile werken maar nog de theorie van het Scrum framework scherp wilt hebben.

Hoe werkt het?

Stap 1.

Ter voorbereiding op de training krijg je de officiële Scrum guide toegestuurd om door te lezen.

Ook krijg je toegang tot onze Scrum Master e-learning met video's en oefeningen om de theorie nóg beter te kunnen begrijpen.

Stap 2.

Tijdens een interactieve praktijkdag ga je leren en oefenen hoe jij een Scrum team kunt starten en leiden.

We bereiden je ook voor op het Scrum.org Professional Scrum Master® I (PSM I) examen.


Stap 3.

Na de training kun jij Scrum toepassen in de praktijk! Je kunt er ook voor kiezen om het Scrum.org examen doen. (niet inbegrepen). Na een succesvolle afronding mag jij jezelf officieel Professional Scrum Master noemen!


Wat anderen zeggen

"Top. Prettig om naar te kijken en te luisteren. Leuk en goed overgebracht. Verschillende didactische vormen gebruikt. Goede balans tussen leuk en leerzaam. Beter/ leuker heb ik het nog niet gezien."

Jeroen Tuin - Yellow Arrow

"Energiek, duidelijk en geeft veel ruimte voor discussies die ontstaan."

Bob Breukhoven - Yoast
kpi leerdoel training

Opbouw van de training

In de training maken jullie kennis met Agile en met name het Scrum Framework. We vertellen er niet alleen over, maar we gaan het ook ervaren. Vooraf heb je de Scrum Guide gelezen en onze e-learning doorlopen. Dit zorgt voor een goede theoretische basiskennis waardoor er in de training veel aandacht besteed kan worden aan de praktijk.


Het eerste deel van de training staat vooral in het teken van het Scrum Framework; de rollen, events, en artefacten (wat dat is leggen we nog uit). We brengen de theorie tot leven door interactief met de materie aan de slag te gaan.


Vervolgens zorgen wij er voor dat je volledig bent voorbereid op het Scrum.org Professional Scrum Master®I (PSM I) examen. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit examen wilt doen.


Na de training:

  • Weet je wat Scrum is, hoe het werkt en waarom.
  • Kun je een eigen Scrum Team starten, of de effectiviteit van team verhogen.
  • Kun je een Scrum-sessies op de juiste manier begeleiden.
  • Kun je de vaardigheden die een goede Scrum Master in zijn toolbox heeft goed toepassen.

Incompany training

Scrum Master

  • Scrum guide en e-learning ter voorbereiding
  • 1 dag interactieve klassikale training, op lokatie (minimaal 4 deelnemers)
  • Examentraining voor het Scrum.org Professional Scrum Master® I (PSM I) examen


Prijs op aanvraag

Disclaimer: Deze training is door 12Mprove onafhankelijk ontwikkeld en is geen onderdeel van een samenwerking met Scrum.org. 12Mprove bereidt deelnemers volledig voor op het examen van Scrum.org. Het examen is optioneel, de kosten voor het examen zijn niet bij de prijs van de training inbegrepen.