Dit aanbod verdwijnt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Helaas, dit aanbod is verlopen...
leiderschap

Gratis online masterclass:

Leadership - A neuroscience approach

Leiders opgelet!

In samenwerking met Great Performance Group biedt 12Mprove tijdelijk deze gratis online masterclass aan. Speciaal voor leidinggevenden die:

  • Graag willen veranderen en ontwikkelen
  1. Toch vaak terugvallen in oude gewoontes

Leadership - A neuroscience approach

Nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen in neurowetenschappen vertellen ons dat we een geheel nieuwe identiteit kunnen creëren dankzij het concept neuroplasticiteit. Dit vertelt ons dat we niet geprogrammeerd zijn om de rest van ons leven op een bepaalde manier te zijn.

Neuroplasticiteit betekent dat we worden veranderd door elke nieuwe gedachte die we denken, elk nieuw ding dat we leren, elke nieuwe keuze die we maken, elk nieuw gedrag dat we vertonen, elke nieuwe ervaring die we creëren, zelfs elke droom die we in ons hoofd bewaren. Ons brein verandert fysiek om aan te passen aan onze bewuste bedoelingen.

Morgan Thomas
Spreker:
Morgan Thomas 

Directeur GPG

Leer van een expert met ruim 20 jaar ervaring

Al ruim 20 jaar helpt Morgan Thomas, samen met zijn team van Great Performance Group, organisaties om doorbraken in prestaties te realiseren door hun leiders en medewerkers effectiever, zelfbewuster en sneller te maken in het benutten van het potentieel van hun teams.


Voor organisaties zoals Schiphol, Royal van Oord en Ahold Delhaize, creëert Morgan programma’s over leiderschap, cultuurverandering en persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft al jaren training aan zowel kleine als grotere groepen (300+ personen).


Morgan Thomas nodigt jou uit

In dit deze online masterclass van 45 minuten worden 2 belangrijke elementen behandeld:
  • Verandering
  • En hoe je effectief kunt leiden tijdens veranderingen

Helaas, dit aanbod is verlopen...

Niet getreurd, we hebben wel iets anders interessants voor je. Ontwikkel jezelf tot 'extraordinary leader' met onze Leadership e-learning.