Coaching door 12Mprove

Wat is de missie en visie van het bedrijf? Hoe vertaal je de strategie naar de werkvloer? En hoe zorg je voor verbeterkracht van medewerkers? 12Mprove geeft inzicht en helpt jouw organisatie naar klantgerichtheid!

Ik wil graag meer informatie

Ik wil graag meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
empty

U kunt ook direct contact met ons opnemen

Sharon Wassenbergh

12Mprove | 12Mprove - Officemanager

Waar te beginnen?

Klant én medewerker centraal stellen. Een essentiële stap voor organisaties die streven naar customer excellence. Continu verbeteringen doorvoeren om het hoogst denkbare niveau te realiseren is een oneindig proces. Dit vraagt om een gerichte aanpak in de manier van werken, klantbewustzijn en verandering in de bedrijfsprocessen. 12Mprove helpt bedrijven van verschillende grootte in verschillende branches meer waarde te creëren. Voor de klant en de medewerker. Onze trainers helpen uw medewerkers bij het aantoonbaar en meetbaar optimaliseren van processen, waarin de klant centraal staat. Vanuit het Lean/Agile gedachtegoed hanteren we een opmaat aanpak bij elk verbetertraject.

Het realiseren van verbetertrajecten doen de trainers van 12Mprove bij uw organisatie van binnenuit. Daarme bedoelen we dat onze trainers bij elke organisatie de deur achter zich dicht willen doen terwijl de verbeteringen doorgaan. 12Mprove creërt een cultuur van continu verbeteren onder uw leidinggevenden en medewerkers.

 

De trainers van 12Mprove hebben ruime ervaring op seniorniveau en zijn bevlogen in wat zij doen. Ze acteren met daadkracht en een gezonde dosis humor, bovendien tonen ze voorbeeldgedrag dat aanstekelijk werkt op uw personeel. Met rijke ervaring in Lean en trajecten binnen een grote verscheidenheid aan organisaties, zowel in wave implementaties als in veranderkundige trajecten zijn ze als trainers en coaches multi-inzetbaar.

Stel jij klant én medewerker centraal?

Stap uit je comfortzone en maak kennis met onze high performance aanpak. Echt verbeteren gaat verder dan het bijbrengen van Lean kennis en vaardigheden aan een groep medewerkers. Wij adviseren en ondersteunen om de verbeteringen inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo ga jij het écht beter doen voor jouw klanten! Wil je slimmer en beter werken? 12Mprove biedt naast een flinke dosis praktijkervaring, tools en begeleiding om daadwerkelijk het verschil te maken binnen jouw organisatie.

Je organisatie laten excelleren?

Klaar om een cultuur van continu verbeteren te creëren binnen je organisatie?