Extra ondersteuning & Coaching door 12mprove

Voor iedereen die nét dat stukje extra expertise nodig heeft bij het verbeteren van bedrijfsprocessen

Extra ondersteuning nodig?

Ben jij geïnteresseerd in, of al bezig met een Lean, Agile of Scrum verandertraject en heb je nog wat ondersteuning nodig? Dan ben je bij 12mprove aan het juiste adres! 12mprove biedt namelijk niet alleen complete trainingsdagen en e-learnings aan, maar ook feedback, begeleiding en bijsturing voor organisaties die al stappen hebben gezet.


Onze coaches zijn beschikbaar voor 1-op-1 consultaties op locatie, helpen je met specifieke vraagstukken, sturen de koers bij en zorgen voor maximale impact. Afhankelijk van de wensen en grootte van jouw organisatie bepalen we samen waar extra ondersteuning goed van pas komt.

Weten wat wij voor jullie
kunnen betekenen?

De voordelen van coaching door 12mprove 


De trainers van 12mprove weten precies wat ze doen. Ze hebben ervaring met kleine en grote organisaties, in allerlei branches. Door deze expertise weten zij ook precies waar het misgaat bij verandertrajecten. Te vaak zien we dat een verandertraject maar half opgepakt wordt. Hier zijn wij sterk op tegen! Je kunt immers geen ingrijpende verandering teweeg brengen zonder een flinke inspanning van alle betrokkenen. 


De valkuilen die we vaak zien zijn: geen duidelijke koers, verslapte aandacht, te weinig kennis over verandermanagement en te weinig bevlogenheid en enthousiasme van de betrokkenen. 


Met de ondersteuning sessies van 12mprove:

  • Haal je het meeste uit je inspanningen met de juiste begeleiding
  • Voorkom je dat je in de meest voorkomende valkuilen valt
  • Is er altijd een expert beschikbaar bij vragen of twijfel
  • Weet je zeker dat jullie de juiste koers varen!

Coaching, Advies of Ondersteuning nodig