Vaardigheidstrainingen | 12Mprove

Ontwikkel praktische vaardigheden die jou persoonlijk en professioneel verder helpen!

12mprove notitieboek

'Improve today, Excel tomorrow'

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan trainingsonderwerpen en kies de training of E-learning die bij jou past.

Leiderschap

Online training

Leadership E-learning

De eerste stap in jouw ontwikkeling om een 'extraordinary leader' te worden. Met praktische tips en tricks over hoe jij je het beste kunt opstellen als leidinggevende.

klassikale training

Leadership training

Leer hoe je nog betere resultaten behaalt door je gedachten te veranderen, betere keuzes te maken, andere acties te ondernemen en nieuwe, positieve ervaringen te creëren.

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

Online training

MBTI E-learning

Maak kennis met een handige tool die je leert beter geïnformeerde beslissingen nemen, beter met anderen samenwerken, communiceren en sterkere relaties opbouwen, allemaal gebaseerd op de kenmerken van jouw persoonlijkheid.

klassikale training

MBTI training

Ga intensief aan de slag met dit instrument waarmee je diepgaand inzicht krijgt in je eigen persoonlijkheidsvoorkeuren en die van anderen. Wat je leert in de training kun je daarna direct toepassen in praktijk.

Sprekend beïnvloeden

spreker

Meer impact en minder tijdsverspilling

Door jouw spreektijd effectiever te maken stijgt de kans drastisch dat je anderen enthousiast maakt en meekrijgt met jouw boodschap. De technieken die we jou leren maken namelijk subtiel gebruik van sluipweggetjes in ons brein waar wij (onbewust) bijzonder gevoelig voor zijn.

Niet alleen wordt jouw spreektijd hierdoor effectiever met meer impact en minder tijdsverspilling, je zult ook ervaren dat het makkelijker en leuker wordt om te spreken. Ongeacht of dat 1-op-1 is, in een meeting of voor een volle zaal.

E-learning Nuggets

online leeromgeving

Online leeromgeving

In de online leeromgeving van 12Mprove zijn veel interessante E-learnings beschikbaar vanaf € 49,- per stuk (excl BTW.). Speciaal voor iedereen die in korte tijd praktische vaardigheden wil leren die helpen om efficiënter en effectiever te werken en te verbeteren.

Wij noemen dit onze E-learning Nuggets. Start vandaag nog met bijvoorbeeld één van deze onderwerpen:

  • Jaardoelen behalen met OGSM
  • Doelgerichte meeting
  • Prioriteren
  • Efficiënte werkplek
  • Feedback
  • Klantwaarde technieken
  • Problemen duurzaam oplossen
  • Time management
  • En nog veel meer...

Maatwerk trainingen en workshops

Ontwikkel jouw hele team of organisatie

12Mprove helpt professionals en organisaties met continu verbeteren. Al onze trainingen en E-learnings zijn interactief en praktijkgericht. Wij bieden ook de mogelijkheid om een training of workshop op maat te verzorgen voor jouw team of organisatie. De inhoud, data, tijden en locatie stemmen we dan specifiek af op de (leer)behoeften van jouw organisatie.