Volg al onze trainingen incompany en op maat

Volledig afgestemd op jouw groepsgrootte en branche

Vraag offerte aan of neem contact met ons op

Ontwikkel samen met 12Mprove!

Alle trainingen van 12Mprove worden ook incompany aangeboden. Niet alleen op locatie, maar ook in een virtual classroom als dat de voorkeur heeft. Wil je met jouw team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk specifieke uitdagingen aan.

Hoe werkt een incompany training?

Kies een standaard Lean of Agile/Scrum training die wij zo veel mogelijk op jouw organisatie en branche afstemmen.

Heb je nog specifiekere wensen? In overleg maken wij graag een een unieke combinatie van trainingsonderwerpen, volledig afgestemd op jouw organisatie en branche specifieke (leer)behoeften.

Of het nu gaat om Lean, Agile, Scrum of Leiderschap. 12Mprove helpt jouw organisatie met continu verbeteren!

Voordelen van incompany en maatwerk trainingen

  • Een training voor meerdere medewerkers? Geef ons de namen door en wij regelen de rest, zonder dat je voor iedere medewerkers een apart formulier hoeft in te vullen
  • Teamontwikkeling! Laat medewerkers samen en van elkaar leren
  • Incompany en maatwerk trainingen zijn goed voor teambuilding
  • Er is meer ruimte voor praktijkvoorbeelden uit de eigen branche en organisatie
  • Training op locatie of in virtual classrooms
  • Bepaal zelf de datum van de trainingsdag(en)

Advies nodig?

Neem contact op
Team 12Mprove

Waarom 12Mprove?

Bij 12Mprove hebben wij jarenlange ervaring met trainingen en veranderingstrajecten bij organisaties in de meest uiteenlopende branches. Met een goede dosis enthousiasme en een nog betere dosis aan kennis en ervaring helpen wij grote en kleine organisaties in heel Nederland om een cultuur te creëren van continu verbeteren. Dit resulteert in meer waarde voor de klant, hogere werknemerstevredenheid, efficiëntere processen en, last but not least, betere resultaten!Deze bedrijven gingen jou voor:

klanten 12mprove

Wat anderen zeggen over 12Mprove

12Mprove is niet alleen een trainingsbureau maar veel meer een kennisleverancier!


Met 12Mprove hebben we een partij naar binnen gehaald die ons echt helpt! Flexibel, klantgericht, energiek en met passie voor het vak. Een aanrader dus om met deze partij de reis aan te gaan naar een lerende cultuur vanuit het enthousiasme van de eigen medewerkers.
Maurijn Legein - Boska Food Tools
Maurijn Legein - Boska Food Tools
Continuous improvement, agile working & Lean management are now structurally embedded in the company!
Working with 12Mprove was a real pleasure and added value for our business. René quickly identified the improvement areas in our shop process and our scrum team and brought concrete improvements in our ways of working at Amplifon.
Corentin d'Aoust - Amplifon
Corentin d'Aoust - Amplifon

Hoe kunnen wij jou helpen?

Weet je al welke training je wilt afnemen en ben je benieuwd naar de kosten voor een incompany training? Vraag dan een offerte aan. 


Weet je nog niet zo goed welke training het beste bij jouw organisatie past of heb je behoefte aan een maatwerk oplossing? Geen probleem! Na een verhelderend gesprek over de doelen, wensen, beschikbare tijd en middelen adviseren wij wat voor jou de beste keuze is. Nieuwsgierig? Plan dan een call met ons in.

Offerte aanvragen

Interesse in een specifieke training en weet je al om hoeveel deelnemers het gaat? Wij sturen je graag een offerte.


15 Minuten call inplannen

Een korte telefonische kennismaking en een kans om als jouw vragen te stellen over onze trainingen. Samen komen wij altijd tot een goede oplossing, passend bij jouw wensen en (leer)behoeften.