Accreditaties en Keurmerken

Waarom hebben er al ruim 7.500 deelnemers gekozen voor en training of e-learning van 12Mprove?

Omdat wij al jaren een autoriteit zijn op het gebied van Lean, Agile en continu verbeteren. En onze accreditaties én beoordelingen bewijzen dat!

LCS geaccrediteerde opleider

LCS geaccrediteerde opleider

De LCS werd in 2005 gelanceerd door het Lean Enterprise Research Center (LERC) van de Cardiff Business University, als een middel om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van de lean-capaciteiten van hun personeel en bij het effectiever adopteren van lean-denken. De LCS wordt nu beheerd door Lean Competency Services Ltd., een onafhankelijk bedrijf dat de licentie van Cardiff University heeft om de LCS te exploiteren en te ontwikkelen. Dit wordt beheerd en gecontroleerd door Simon Elias, voormalig LERC-directeur en hoofdarchitect van de LCS.

Lees meer over LCS >

CRKBO geregistreerde instelling

CRKBO geregistreede instelling

Opleidingsinstellingen en docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs kunnen zich laten registreren bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Lees meer over CRKBO >

Cedeo erkenning

CEDEO erkende opleider

Cedeo begon in 1980 als initiatief van HR-managers bij grote Nederlandse bedrijven en instellingen van Nederland, met steun van het ministerie van Economische Zaken. Het doel was iets te doen aan het gebrek aan inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen.

Als strikt onafhankelijke instantie voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging ten behoeve van inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.

Lees meer over cedeo > 

Obeya accreditatie

Obeya Association geaccrediteerde partner

De Obeya Association (OA) is een internationale community (of “Association”) waar Obeya kennis wordt ontwikkeld en ervaringen worden gedeeld. OA streeft ernaar om alle beoefenaars de middelen te bieden die nodig zijn om effectief met Obeya te kunnen werken en bewaakt hoge professionele kwaliteitsnormen door middel van accreditatie en keuring.

Het uiteindelijke doel is om bij te dragen aan duurzame en inclusieve besluitvorming, ten gunste van een wereld waarin organisaties een positieve bijdrage leveren aan hun omgeving.

Lees meer over de Obeya Association >

Beste opleider 2022

Beste opleider van Nederland

Jaarlijks organiseert Springest "De Beste Opleider van Nederland" verkiezing. Zowel grote als kleine opleiders krijgen de kans om de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ in de wacht te slepen in hun categorie. De beste opleider heeft veel en goede ervaringen. Het is een opleider met veel ervaringen (minstens 20 in het afgelopen jaar) en een opleider met de hoogste score in een categorie.

Lees meer over de verkiezing >

Springest beoordeling 9,5

Gemiddelde beoordeling 9.5!

Springest verbindt mensen met alle mogelijkheden om professioneel en persoonlijk te ontwikkelen en opleidingen, trainingen en cursussen te vergelijken. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 70.000). Deelnemers laten ervaringen achter op Springest. Met 600+ beoordelingen wordt 12Mprove gemiddeld met een 9.5 beoordeeld!

Bekijk wat anderen zeggen over 12Mprove op Springest >

Robert Zaaijer en Remco Rovers partners 12Mprove
Robert & Remco, eigenaren 12Mprove

Overtuigd?

Kies dan voor 12Mprove als aantoonbaar betrouwbare partner in jouw persoonlijke ontwikkeling of transformatie van jouw organisatie naar een cultuur van continu verbeteren.