❗️Nieuws: STAP regeling beëindigd

Het STAP-budget wordt afgeschaft vanaf 2024, zo blijkt uit de voorjaarsnota 2023 van het kabinet. De subsidieregeling verdwijnt om extra geld vrij te maken voor de rijksbegroting. Voor de geplande trances van september en november is het scholingsaanbod beperkt tot door OCW erkende opleidingen.

Dit betekent dat het STAP-budget helaas niet meer kan worden gebruikt voor trainingen en e-learnings van 12Mprove.


Ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden die 12Mprove biedt voor jouw groei en ontwikkeling?

Over 12Mprove

12Mprove zet al jarenlang bedrijven op een succesvol verandertraject. Onze bevlogen trainers hebben een achtergrond in onder andere verandermanagement, innovatiekunde en leiderschapstrainingen. Zij leren jou en jouw bedrijf om efficiënter en effectiever te werken en een cultuur te creëren van continu verbeteren. Daarmee is 12Mprove dé partij voor Lean en Agile/Scrum trainingen!

5.000+

deelnemers opgeleid

9,5

gemiddelde beoordeling

Onze accreditaties:

accreditaties 12Mprove

Wat deelnemers over ons zeggen:

"Geweldige training om alles te weten te komen over de Lean methodiek. Sander weet als geen ander de vertaalslag te maken van Lean naar de dagelijkse praktijk met interactieve sessies."

Richard van Westenbrugge

Proces coördinator

"Een hele fijne training. Veel afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten. Een docent met veel kennis over lean, maar ook over organisatie. Alle ruimte om vragen te stellen en goede ondersteuning bij praktijkopdracht."

Katarina Dubajic

Gebiedscoördinator

"Top. Prettig om naar te kijken en te luisteren. Leuk en goed overgebracht. Verschillende didactische vormen gebruikt. Goede balans tussen leuk en leerzaam. Beter/ leuker heb ik het nog niet gezien."

Jeroen Tuin

IT Consultant

trainer

Welke training kies jij?

Ga jij voor de Lean Green Belt training? of kies je liever voor de Scrum master training. Ontwikkel jezelf door je aan te melden voor één van onze open inschrijving trainingen.