Agile & Scrum Kennismakingsworkshop

Wil jij graag weten wat het Agile gedachtegoed inhoudt en wil jij graag ervaren hoe Agile en Scrum jou kan helpen om sneller en effectiever klantwaarde te leveren?

“12Mprove biedt jou nu de mogelijkheid om kennis te maken met Agile en het Scrum framework. Uiteraard in de stijl van 12Mprove, dus veel interactie, spellen en fun!”

Sneller en effectiever klantwaarde leveren

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en klanten ontdekken vaak pas gedurende een project wat ze nu echt precies willen. Om je klant optimaal waarde te kunnen leveren zul je daar goed op in moeten spelen. Maar hoe dat je dat op een effectieve manier?

Het Agile gedachtegoed en de Scrum werkwijze kunnen daarbij een uitkomst zijn. Door in kleine stappen regelmatig klantwaarde te leveren blijf je in contact met je klant en krijg je heel frequent feedback of hetgeen dat je oplevert ook voldoet aan de klantverwachting. Zo blijf je wendbaar!

Niet alleen voor IT

Nu denk je misschien: ‘Agile en Scrum, dat is toch IT?’ Daar vindt het inderdaad zijn oorsprong maar wij zien vele toepassingsmogelijkheden in allerlei andere sectoren en werkomgevingen. 12Mprove vertaalt dit gedachtegoed naar niet-IT omgevingen en laat zien hoe krachtig het is.

Onderwerpen die aan bod komen in de workshop

  • Wat is Agile en het Agile Manifesto?
  • Wanneer is Agile werken een goed idee?
  • Wat is Scrum en hoe werkt dat?
  • Scrum ervaren door middel van een game

De Agile en Scrum kennismakingsworkshop geeft jou een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is en wat jij er in jouw dagelijkse praktijk mee zou kunnen. Lijkt je dat interessant? Schrijf je dan snel in!

5 redenen om voor 12Mprove te kiezen

Trainingen direct toepasbaar in de praktijk

Zeer ervaren trainers en coaches

Interactieve trainingen

Veel persoonlijke aandacht

Klantbeoordeling van 9,5