Over 12Mprove

12Mprove is een trainingsbureau van oprichter Remco Rovers en compagnon Robert Zaaijer. 12Mprove heeft jarenlange ervaring in succesvolle Lean trainingen en Lean verandertrajecten bij verschillende organisaties.

Lean advies, informatie en training

12Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training in Lean en Scrum om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het structueel oplossen van de problemen waarbij we geloven in een pragmatische aanpak. Ons motto is om onze kennis te delen via praktische informatie. We volgen de actualiteiten en delen onze visie en ervaringen met jou via onze nieuwsbrief, social media, praktische whitepapers en checklists. Ben je meer geholpen met coaching, training of advies? Je bent van harte welkom op onze trainingslocatie.

Uiteraard kunnen wij ook resultaat boeken bij jou op de werkvloer of op een andere gewenste locatie. Individueel deelnemen, een advies op maat of training on the job, het is ons dagelijks werk; het is onze passie! Ons team van trainers en experts werkt dagelijks met bevlogenheid aan tevreden opdrachtgevers en maximaal resultaat. Onze deelnemers beoordelen ons niet voor niets met een gemiddelde cijfer 9,5! Bekijk onze prachtige reviews en referenties voor meer uitgebreide informatie.

 

Onze speerpunten

 1. Internationale geaccepteerde certificaten.
  12Mprove is geaccrediteerd door het Lean Competency System. Het LCS is een kwaliteitssysteem met betrekking tot Lean Kennis opgezet door de Cardiff University.
 2. Kennis en ervaring.
  De trainers van 12Mprove hebben meer dan 2.000 deelnemers getraind bij verschillende organisaties.
 3. Training modules voor verschillende behoeftes.
  Van medewerker tot manager. Van een kennismakingsworkshop tot een managementtraining. De trainingen zijn altijd interactief met de juiste balans tussen denk, doen en fun.
 4. Bevlogenheid.
  De consultants en trainers van 12Mprove zijn bevlogen in wat zij doen. En die bevlogenheid straalt uit naar alle trainingen en verandertrajecten

Samen naar het volgende niveau

Wilt u de beste Leantrainingen voor uzelf of voor uw medewerkers?