Nieuw kantoor en trainingslocatie 12Mprove
03 mei 2022 
in Nieuws
1 min. leestijd

Nieuw kantoor en trainingslocatie 12Mprove

Let’s come together!

Wist je dat 12Mprove een eigen (trainings)locatie heeft? We noemen het 12Gather!

Sommige panden intrigeren. Zo werden wij verliefd op de oude melkboerderij Berg en Vaart in Ankeveen. Prachtig gerestaureerd, het ademt nostalgie van buiten maar heeft van binnen het comfort en de uitstraling van nu. Voor ons een fantastische plek om onze trainingen te gaan organiseren. En daarnaast is deze locatie nu ook beschikbaar voor vergaderingen, brainstormsessies en trainingen van jouw bedrijf of team!

12gather meeting locatie

Een uniek en compleet gerenoveerd gemeentelijk monument, de voormalige "Hygiënische boerderij Berg en Vaart" uit 1911. Deze boerderij is destijds gebouwd om de tuberculose bij het melkvee te bestrijden. Het pand is recent volledig gerenoveerd met behoud van de originele vorm, kenmerken en uitstraling.  Daarmee is het geschikt gemaakt als multifunctionele ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot 20 personen. De ronde stal waar vroeger de koeien stonden wordt door 12Mprove gebruikt als inspirerende trainingsruimte.

12Gather is een unieke locatie met optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijk eten en drinken. Vergaderen en trainen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. Je huurt de locatie altijd exclusief, er zijn dus geen andere groepen aanwezig. 12Gather is de ideale plek voor een succesvolle vergadering.

Ontzorgen is ons doel

Je volledig ontzorgen dat is ons doel. Onze locatiemanager Wendy Verheul staat voor je klaar en ondersteunt waar mogelijk: Van een helpende hand bij het opstarten tot verse thee en koffie en een uitgebreide lunch. Zo loopt alles op rolletjes en kun je het maximale uit je bijeenkomst halen.

Met een oppervlakte van 161+31 m2 is 12Gather met name geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen. Het beschikt over twee ruimtes. Een plenaire ruimte waar meerdere opstellingen mogelijk zijn en een ruimte die gebruikt kan worden voor lunch en borrel maar tevens als break-out ruimte dient. En, als het zonnetje schijnt, kun je ook nog gebruik maken van het terras en de tuin. De locatie is gevestigd in Ankeveen, goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Meer weten?

logo 12gather

Bekijk de website van 12Gather >

We kijken er naar uit je te mogen begroeten in het mooie Ankeveen!

Over de schrijver
Robert is sinds 2015 mede-eigenaar van trainings- en adviesbureau 12Mprove. Al meer dan 15 jaar heeft hij zijn ervaringen opgedaan door de toepassing van de Lean principes in verschillende rollen als consultant, trainer en lijnmanager. Robert bewandelt graag de 'Gemba' met jou. Dat is de werkvloer waar het allemaal gebeurt en waar hij jou helpt om een cultuur te creëren waarin continu verbeterd wordt.