Ik wil graag meer informatie

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
empty

U kunt ook direct contact met ons opnemen

Sharon Wassenbergh

12Mprove | 12Mprove - Officemanager

Agile en Scrum trainingen

Hier vindt u ons trainingsaanbod op het gebied van Agile en Scrum.

Agile & Scrum

Professional Scrum Master Training

Individueel of groepen

Volg de officiële Scrum Master training en leer de basis in 2 dagen. Je kunt rekenen op een pittige training vol teamopdrachten, oefeningen en discussies. Hierna ben je officieel gecertificeerd als Professional Scrum Master (PSM-I).

995,-
Niveau 1
Link naar training
Agile & Scrum

Professional Scrum Product Owner

Individueel of groepen

Wil jij de stem van de klant vertolken in jouw team? Wil jij beter worden in het bespelen van het stakeholderveld om daaruit de wensen met de meeste klantwaarde te selecteren? Verdiep je dan in de Product Owner rol en leer hoe je dit precies doet en hoe jij samenwerkt met de rest van het Scrum team.

995,-
Niveau 3
Link naar training
Agile & Scrum

Development team

Individueel of groepen

Gaat jouw bedrijf starten met Scrum of kom jij in een Scrum team te werken en weet jij nog niet precies wat Scrum is, hoe dat werkt en wat er dan van jou verwacht wordt? Verdiep je dan in de rol van Development Team lid en ontdek hoe leuk het is om in een Scrum team te werken.

1250,-
Niveau 1
Link naar training
Agile & Scrum

Kickstart mijn team

Individueel of groepen

Start jouw team binnenkort met Scrum werken? Zijn jullie net begonnen maar lukt het nog niet goed om op gang te komen? Dan is de Kickstart mijn team training echt iets voor jullie. In 2 dagen helpen wij jullie op gang voor een vliegende start!

1250,-
Niveau 1
Link naar training
Agile & Scrum

Workshop hoe word ik Agile

Groepen

Hoor jij in jouw omgeving veel over Agile maar weet je eigenlijk niet precies wat Agile nu is? Wil jij graag weten of Agile jouw organisatie kan helpen in het sneller leveren van klantwaarde?

295,-
Niveau 1
Link naar training

Onze klanten aan het woord

9.5

Score voor 12Mprove | Lean… na 186 ervaringen.

  • "Deze training heeft mij veel energie gegeven om lean toe te passen binnen mijn organisatie. De voorbereiding met video's vond ik heel prettig. De theorie werd goed afgewisseld met praten over de praktijk en oefeningen met andere deelnemers. Vooral het delen van uitdagingen en inzichten van anderen hebben we veel inzicht gegeven. De trainers vulden aan met de theorie waardoor ik deze training als heel waardevol heb ervaren. "
  • "Een zeer inspirerende training met een prima afwisseling in theorie en praktijk gegeven door zeer deskundige trainers. De online leeromgeving is erg fijn. Met name het eerste blok die voornamelijk bestaat uit filmpjes. De dagen vlogen voorbij geen minuut verveeld. Mocht je twijfelen gewoon doen! "
  • "Leuke interactieve manier om Lean te leren, met als tip om niet met het hele bedrijf tegelijkertijd te gaan, maar juist te leren van andere branches en hierdoor meer diversiteit aan praktijkervaringen naar voren te laten komen. Het niveau is goed te doen, de toets was eigenlijk best simpel. Ik denk ook dat de theorie niet erg lastig is voor de gemiddelde persoon, de complexiteit zit hem in het toepassen. Wat kan beter? Begeleiders putten veel voorbeelden uit ervaringen in hun eigen branche (bank en hotellerie). Hier was meer variatie in mogelijk, specifieke branches werken niet voor iedereen. Ik zou meer putten uit voorbeelden van (vorige) cursisten. Locatie was geweldig, lekker eten, mooie ruimte en mooie omgeving. Zeer gastvrije hostesses. "
  • "De Lean methodiek wordt heel helder uitgelegd en er is veel ruimte voor het delen van praktijkervaringen waardoor het echt gaat leven en het leereffect verdubbeld wordt. Zeer inspirerende facilitators Jacco & Georgette! Prima locatie, uitstekende catering! Binnen 4 dagen zit Lean in de bloedbaan! Goede website met ondersteunend lesmateriaal."
  • "Coen Brouwer gaf op een hele fijne manier training. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de driedaagse cursus en neem er veel van mee in mijn werk. De afwisseling tussen theorie en oefeningen op alle dagen hield de energie er goed in bij de hele groep. Samen met Pieter wist Coen echt goed zijn enthousiasme over te brengen en ik zou graag meer trainingen volgen onder zijn begeleiding!"
  • "Ik heb fijne trainingen gehad, met veel verrassingen. Wat voor mij erg goed werkte, was enerzijds de hoge professionaliteit en gedrevenheid van de trainers en anderzijds de luchtigheid waarmee het werd gebracht! De lol tussendoor, de energizers, de muziekjes, terwijl we tussendoor heel hard werkten met z’n allen. Voor mij was dat precies de juiste balans. Dank voor een leuke tijd en de kennis die jullie hebben overgebracht!"
  • "Deze training heeft onze traineegroep veel tools geboden om een vliegende start te maken binnen de organisatie. Coen weet dingen duidelijk uit te leggen aan de hand van leuke praktijkvoorbeelden. Daarnaast was het erg fijn om tijdens de training direct te kunnen oefenen met de tools. Dit maakt het makkelijker om de tools ook in je werk uit te proberen. "
  • "Trainer beschikte over grote mate van praktische alswel theoretische kennis. Door de methoden in de praktijk te duiden werd het enorm behapbaar. Inspirerend zelfs. Het allermooist en meest leerzaam vond ik de interactieve simulaties waar het Lean denken centraal stond. Op een geheel gemakkelijke manier kon je het Lean denken eigen maken. "
  • "Inhoud: leuk gebracht met erg leerzame opdrachten; praktijkgericht Niveau: prima. Ik heb me niet verveeld. We werden uitgedaagd om zelf eerst over vraagstukken na te denken. Trainer: aanrader. Erg enthousiast op een meeslepende manier."
  • "Super goed uitgedacht en doordachte training. Bij volgen van de training, weet je aan het eind van de training zeker meer over het lean-systeem op een professionele manier! Alle onderdelen van het leansysteem komen aan te pas."
Deel je ervaring

The feedback company