10 jaar 12Mprove 🎉
06 april 2023 
in Nieuws
2 min. leestijd

10 jaar 12Mprove 🎉

Belangrijk nieuws: 12Mprove bestaat 10 jaar!
Op 1 april 2013 is ons trainingsbureau opgericht. Dat betekent dat 12Mprove inmiddels officieel 10 jaar bestaat, iets waar wij erg trots op zijn. Het is ook een mooi moment om terug te kijken en vooruit te blikken.

Impact van 10 jaar 12Mprove

Ruim 5.000 deelnemers hebben wij inmiddels succesvol opgeleid tot Lean en Agile professional. En daarmee hebben we honderden organisaties geholpen om de klant (weer) centraal te stellen, efficiënter te werken, effectiever te zijn en continu te verbeteren. Dit, samen met een gemiddelde waardering van een 9,5 maakt ons natuurlijk ontzettend trots!

Stilstand is achteruitgang

Omdat continu verbeteren in ons DNA zit, blijven we niet stil zitten. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van ons huidige opleidingsaanbod en het ontwikkelen van nieuwe trainingen en masterclasses. Uiteraard inspelend op de behoeften van onze klanten.

Er staan echt mooie dingen te gebeuren en we kunnen niet wachten om je hier meer over te vertellen. Toch houden we de spanning er nog even in en hoor je hier later dit jaar meer over. Wat we wel kunnen verklappen is dat er sinds kort twee trainingen zijn vernieuwd. Daar lees je hier onder meer over.

Vernieuwd: Scrum Master training
1 dag, open inschrijving

Agile werken stelt organisaties in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen en de klant bij ontwikkelprocessen te betrekken. Dit leidt tot een snellere oplevering van producten en diensten en uiteindelijk een hogere klanttevredenheid.

Met het praktische Scrum framework kun je de Agile filosofie implementeren in jouw organisatie. Tijdens de Scrum Master training van 12Mprove leer je in één dag alles over Scrum en ontdek je hoe je deze methode succesvol toepast in jouw team. Door deze training te volgen, zorg je er voor dat jouw organisatie Agile wordt en beter in staat is om aan de behoeften van de klant te voldoen.

scrum master logo 12mprove

De kosten voor de Scrum Master training bedragen € 995 (excl. BTW) en dankzij het STAP-budget is deze training zelfs gratis te volgen. Lees meer >

Vernieuwd: Lean Yellow Belt training
1 dag, open inschrijving

Er is één belangrijke factor die grote invloed heeft op een succesvolle Lean implementatie in een organisatie. Dat is dat de verandering naar een Lean manier van denken en werken door iedereen gedragen wordt. Uit onze ervaring is gebleken dat dit voor veel organisaties een uitdaging is.

Eigenlijk zou iedereen in de organisatie dezelfde “lean-mindset” moeten hebben. En hierin biedt de Lean Yellow Belt training uitkomst. In één dag leren wij deelnemers wat het Lean-systeem is en hoe het helpt om:

  • De juiste dingen te doen.
  • Op de juiste manier.
  • En hoe je continu verbetert.


De kosten voor de Lean Yellow Belt training bedragen € 795 (excl. BTW) en dankzij het STAP-budget is deze training zelfs gratis te volgen. Lees meer >

Nieuwe trainer

Sinds 1 maart is het team van 12Mprove uitgebreid met een nieuwe trainer; Jarno Leijen. Een mooie aanwinst voor ons team! Met het motto ‘vandaag beter willen zijn dan gisteren’ zet hij zich dagelijks in om, zowel bij anderen als bij hemzelf, eruit te halen wat erin zit.

Momenteel doorloopt Jarno een intensief inwerkprogramma. Het is goed om te zien dat hij alle informatie snel oppikt. Wij kijken er naar uit om, samen met hem, onze deelnemers en opdrachtgevers te helpen om continu te verbeteren.

Wil je meer over deze topper weten? Bekijk dan het profiel van Jarno op onze website.

Dankwoord

Zo, nu ben je weer op de hoogte. Tot slot nog een dankwoord aan jou en alle andere deelnemers, opdrachtgevers en partners van 12Mprove. Samen met jullie verspreiden we het Lean en Agile gedachtengoed en zorgen we ervoor dat verspillingen steeds meer weggenomen worden. Op naar een verspillingsvrije wereld!

Robert Zaaijer & Remco Rovers

Over de schrijver
Remco startte in 2013 het trainings- en adviesbureau 12Mprove om professionals en organisaties te helpen met continu verbeteren. Zijn motto was, en is nog steeds, om kennis te delen via praktische informatie. Remco is afgestudeerd bedrijfskundige en Lean Master Black Belt, met jarenlange ervaring in verandermanagement, onder andere bij Cap Gemini, Nuon, ING Bank, Achmea en Rabobank. Met zijn kennis en ervaring daagt hij je uit om elke dag een beetje beter te worden in alles wat je doet!