12Mprove al 10 jaar LCS geaccrediteerde Lean opleider
26 februari 2024 
in Nieuws
2 min. leestijd

12Mprove al 10 jaar LCS geaccrediteerde Lean opleider

Voor de 6e keer is onze LCS-accreditatie toegekend. Dat betekent dat we al als toonaangevend trainingsbureau al ruim 10 jaar officieel erkend zijn, door het Lean Competency System van de Cardiff Business University, om Lean trainingen te geven. En dat doen we nog steeds met veel passie en plezier. Ik vertel je graag wat dit voor jou betekent en wat onze verwachtingen zijn voor de toekomst. 

We zijn trots op onze reis, waarin we duizenden deelnemers hebben opgeleid en heel veel organisaties hebben geholpen slimmer te werken en continu te verbeteren met Lean.

Dit doen we door het geven van inspirerende, interactieve én PowerPoint-loze trainingen met impact. We focussen namelijk niet alleen op de theorie maar leren onze deelnemers om de Lean tools en technieken toe te passen in de praktijk. Dit maakt onze trainingen daadwerkelijk impactvol.

Jouw kans om te groeien!

Met onze hernieuwde accreditatie zijn we klaar om jou en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Van beginner tot expert, bij 12Mprove vind je een training die bij je past.

lean trainingen 12mprove

In de Yellow Belt e-learning maak je kennis met het Lean systeem en de belangrijkste tools om vanuit de klant te denken en continu te verbeteren. Deze interactieve e-learning volg je online waar en wanneer het jou uit komt. En na afloop verdien je een internationaal erkend Lean Yellow Belt LCS 1A certificaat!

Onze meest gekozen training is de Lean Green Belt. Hierin leer je hoe je processen optimaliseert door problemen structureel op te lossen en verspillingen weg te nemen. Daarnaast ontdek je hoe je verbeteren tot een dagelijkse routine maakt en hoe je medewerkers en collega's daarin coacht. De rode draad van de 3-daagse klassikale training is een Lean verbeteropdracht die je uitvoert in je eigen organisatie. Na een succesvolle afronding ontvang je het internationale en officieel erkende Lean Green Belt LCS 1C certificaat. Een zeer waardevolle toevoeging op jouw CV!

Voor wie zich wil ontwikkelen tot een ware autoriteit op het gebied van Lean bieden we een exclusief Lean Black Belt programma (LCS  Level 2A). Deze intensieve 5-daagse training inclusief 1-op-1 coaching helpt jou om grote en complexe verbeterprojecten uit te voeren voor de hele keten of organisatie. Met een impact, in waarde uitgedrukt, van minimaal € 100.000!

Onze verwachtingen voor de toekomst

Lean is zeker geen hype. Het is een bewezen methode die al lang bestaat. Ook in de toekomst zal het nog veel betekenen voor organisaties die efficiënter en effectiever willen werken, in een cultuur waarin continu verbeterd wordt. Daarom blijven wij onze passie inzetten om het Lean gedachtegoed verder te verspreiden.

Vanzelfsprekend houden wij ook de actuele ontwikkelingen op het gebied van continu verbeteren goed in de gaten. En wij zien dat Obeya wereldwijd steeds meer aandacht krijgt. En terecht! Het is een methode die heel goed aansluit op het Lean gedachtengoed, en onder andere helpt om:

  • de besluitvorming in jouw organisatie te verbeteren en te versnellen;
  • transparantie en betrokkenheid binnen jouw organisatie te vergroten;
  • en om de strategie van jouw organisatie echt werkend te krijgen.

Vanuit ons enthousiasme en vanuit nieuwsgierigheid hebben wij ons hier de afgelopen tijd verder in verdiept. En inmiddels kun je bij 12Mprove, naast Lean, ook terecht voor Obeya trainingen.

12Mprove als betrokken partner

Het is onze missie om organisaties te begeleiden naar een lerende cultuur. Daarom ga ik graag het gesprek aan over jouw doelen en wat ervoor nodig is om die doelen te bereiken. Naast onze standaard open inschrijving trainingen bieden wij ook incompany trainingen aan, afgestemd op de specifieke situatie en leerbehoeften van jouw organisatie.

Zullen we even sparren? Bekijk mijn agenda en plan vrijblijvend een call met mij in.

Over de schrijver
Remco startte in 2013 het trainings- en adviesbureau 12Mprove om professionals en organisaties te helpen met continu verbeteren. Zijn motto was, en is nog steeds, om kennis te delen via praktische informatie. Remco is afgestudeerd bedrijfskundige en Lean Master Black Belt, met jarenlange ervaring in verandermanagement, onder andere bij Cap Gemini, Nuon, ING Bank, Achmea en Rabobank. Met zijn kennis en ervaring daagt hij je uit om elke dag een beetje beter te worden in alles wat je doet!