Miljarden opleidingsbudget onbenut: Grijp deze kans om te groeien!
29 januari 2024 
in Nieuws
1 min. leestijd

Miljarden opleidingsbudget onbenut: Grijp deze kans om te groeien!

Wist je dat er jaarlijks 1,5 miljard euro aan opleidingsgeld ongebruikt blijft? Een recent nieuwsbericht uit het AD onthult deze verrassende realiteit. Werkgevers stellen dit geld beschikbaar voor jouw ontwikkeling, maar het wordt niet volledig benut. Dit betekent gemiste kansen voor werknemers en organisaties om samen te groeien.

Het is dus hoog tijd om in actie te komen. Training en ontwikkeling zijn cruciaal, zowel voor je persoonlijke groei als voor het succes van je organisatie. En 12Mprove helpt je hierbij, met onder andere de Lean Green Belt training.

Lean als win-win voor jou en je werkgever

Als toonaangevend trainingsbureau geloven wij in de kracht van leren en continu verbeteren met behulp van Lean. Waarom Lean? Omdat deze werk- en denkwijze je helpt processen te verbeteren, efficiëntie te verhogen en verspilling te verminderen. Het is een win-win voor jou en je werkgever.

Ontwikkel jezelf tot Lean Green Belt

Denk bijvoorbeeld aan een Lean Green Belt training. Waarom? Deze training helpt je om efficiënter en effectiever te werken. Je leert processen te stroomlijnen en verspilling te minimaliseren. Dit is niet alleen goed voor je organisatie maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werkdruk? Lean biedt een oplossing!

Hoge werkdruk is geen excuus om niet te leren. Met Lean leer je juist hoe je werkdruk kunt verlagen door slimmer te werken. Dit zorgt voor meer ruimte en tijd voor groei en ontwikkeling. En wees gerust, Lean past in jouw schema. Het gaat om slim werken, niet om harder werken.

Oudere werknemers: Jullie ervaring is goud waard!

Denk niet dat leren alleen voor jongere collega’s is. Jouw ervaring, verrijkt met Lean principes, maakt jou een nog waardevollere kracht in je team.

Waarom juist nu een Lean training?

  • Innovatie: Blijf voorop in een snel veranderende wereld.
  • Vaardigheden: Versterk je positie op de arbeidsmarkt.
  • Efficiëntie: Doe meer in minder tijd.

Sturing nodig? Vraag om Lean

Onzeker over welke training te kiezen? Lean is altijd een goede start. Het helpt jou en je organisatie vooruit. Neem het initiatief en bespreek de mogelijkheden met je werkgever.

Voor werkgevers: Toon je betrokkenheid

Werkgevers, laat zien dat je investeert in je team. Door te kiezen voor Lean trainingen, stimuleer je groei en innovatie. Wees het voorbeeld. Investeren in Lean trainingen laat zien dat je om je personeel geeft. Het stimuleert niet alleen individuele groei, maar versterkt ook het hele team.

Stilstaan is achteruitgaan

Wacht niet langer, want nu is het moment. Met miljarden aan ongebruikt opleidingsgeld op de plank, ligt de sleutel tot jouw ontwikkeling voor het grijpen. Gebruik het opleidingsbudget en schrijf je in voor een Lean Green Belt training. Groei, leer en leid. Jouw toekomst begint nu, met 12mprove aan je zijde.

Waarom 12Mprove?

  • Al 10 jaar toonaangevend trainingsbureau
  • LCS geaccrediteerde opleider (internationaal erkend!)
  • Ruim 7.500 deelnemers succesvol opgeleid
  • Inspirerende, actiegerichte en PowerPoint-loze trainingen

Ontdek hoe je slimmer werkt met Lean >

Over de schrijver
12Mprove helpt professionals en bedrijven om continu te verbeteren, door middel van training en coaching op het gebied van Lean, Agile, Scrum en leiderschap. Het gaat om slimmer werken, met een duidelijk focus op de klant, de medewerker en operationeel resultaat.